α

α

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Πλανητικοί και δια-πλανητικοί διάλογοι...


2 εξωγήινοι με το κοσμοσκάφος τους πετούν πάνω από τον Ελλαδικό χώρο.









- Χμ, ιδανικές φυσικές και κλιματολογικές συνθήκες για την εμφάνιση χλωρίδας και πανίδας.





- Όντως, για να αναλύσουμε το έδαφος...





Με την χρήση μιας ηλεκτρομαγνητικής δίνης σκανάρουν στο...πιτς φυτίλι ένα χαρτί, το οποίο κείτονταν σε ένα πεζοδρόμιο και έγραφε: Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.









Με την βοήθεια ενός διασυμπαντικού...linguaphone έγινε η αυτόματη μετάφραση στην ένρινη γλώσσα τους και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη! Νόμισαν, ότι η ΝΤΟΡΑ είναι η μουσική νότα (ντο) του...Άμμωνα Ρα, τουτέστιν του Άμμωνα Δία, κατά συνέπεια χάρηκαν, που θα αντάμωναν τα κοσμικά αδέλφια τους στα ιπτάμενα σκάφη των Ολυμπίων! Δυστυχώς, τα πανηγύρια απέβησαν εις μάτην αφού ύστερα από λίγο συνειδητοποίησαν, ότι η τύπισσα δεν έχει σχέση με την...Ολυμπία αλλά πρόκειται για το θηλυκό του Ντορή, δηλαδή...αλόγα!!




Οι επισκέπτες μας συνέχισαν να εξερευνούν την βιόσφαιρα της περιοχής και ανεκάλυψαν, ότι οι πρωτόγονες μορφές ζωής της εν λόγω...αποικίας εκπροσωπούνται από τον Μπούλη, τον Κούλη και τον Λούλη. (φωτό)








Ο πρώτος κατηγορούσε τους προηγούμενους...αρχηγέτες, ότι κάθονταν στα τέσσερα, ενώ τώρα αυτός κάθεται στα...τρία, (σαν τον πελαργό) ο δεύτερος ανησυχεί μπας και χρεοκοπήσουν οι Ελληνικές τράπεζες (οι οποίες δεν είναι καν Ελληνικές) και χάσουμε τα χρήματα που δεν έχουμε, ενώ ταυτόχρονα αγχώνεται μήπως δεν προκάνουν οι ξένοι επενδυτές (Siemens) να έρθουν να μας σώσουν αγοράζοντας μας (ή μήπως να μας αγοράσουν σώζοντας μας) και ο τρίτος, ο χαμογελαστός, ουδόλως αγχώνεται εάν έχουν να φάνε, όσους κρετίνους έκανε με...δόλο να τον ψηφίσουν και ουδόλως τον νοιάζει εάν χάσουμε κάποια νησιά, όπως είναι για παράδειγμα η Ρόδος, η Χίος, η Λέσβος, (με την Μυτιλήνη μαζί) αρκεί να οικοδομούμε κοινότητες αλληλεγγύης για λαθρομετανάστες, όπερ σημαίνει να είμαστε κοντά στον...Αλίλ!!




Δυστυχώς, αυτοί οι 3 γραφικοί τύποι δεν δρουν αυτόνομα αλλά αντανακλούν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού του...δίποδου ζωικού βασιλείου, (τα κομματόσκυλα και οι ατομικοί εραστές) σε αυτήν την χώρα, η οποία ονομάζεται Ελλάς! Αυτή την στιγμή, ο ιπτάμενος δίσκος ίπταται πάνω από την Αθήνα. Οι εξωγήινοι επισκέπτες υποκλέπτουν (για την ακρίβεια...υπερκλέπτουν αφού βρίσκονται άνωθεν) έναν διάλογο μεταξύ 2 κατοίκων.




- Γιατί έκαψες την Ελληνική σημαία ρε μπαγάσα;;;




- Είπα να κάνω ένα διάλειμμα. Συνήθως τέτοια ώρα χτυπάω ένα κλαμπ!




- Τί εννοείς;;




- To χτυπάω μέχρι να...γκρεμιστεί και στην συνέχεια κλέβω ηχεία, φωτορυθμικά, ότι τέλος πάντων έχει μέσα...




- Κραιπάλη βλέπω...




- Τί λες ρε;;!! Αφού δεν έφαγα...άλλη κρέπα!!




- Ωχ, το μάτι μου! Τέλος πάντων κι ύστερα τί θα κάνεις;;




- Ύστερα θα τα πουλήσω στην μαύρη αγορά! Έχω βρει κάτι...αραπάδες αγοραστές! Πίνουν νερό στο όνομά μου..




- Νερό;; Στην Αφρική δεν έχει λειψυδρία;; Όπως και να χει, δεν καίμε έτσι χωρίς λόγο πράγματα. Δεν έχεις ακούσει, ότι η καύση ενισχύει το φαινόμενο του θερμοκηπίου;;!! Μάθε να σέβεσαι το φυσικό μας περιβάλλον! Άλλωστε, το' πε και η NASA.




- Εμένα άλλα μου λέει η Νάσια...




- Ποια είναι η Νάσια;;




- Φίνο γκομενάκι. Αεροσυνοδός. Εργάζεται και ως...συνοδός, όταν...φυσάει!!




- Το' χεις κάψει τελείως! Αφού έκαψες την σημαία κάηκε και ο (αν)εγκέφαλός σου! Ιδού η τιμωρία σου! Θα σε πάω στο...Τσούτσουρο, στον τάφο του Μίνωα να σε τάξω!




- Του Κυριακού;; Πέθανε;;




- Όχι, του Δευτέρα!! Του βασιλιά της Κρήτης του Μίνωα, ρε κόπανε! Είναι χρονοπύλη...




- Ποια...Χρονοπούλου ρε μαλάκα, δεν πηγαίνω σε θέατρα!!




Έπειτα κι από αυτό, απηυδισμένοι οι άνθρωποι, (τρόπος του λέγειν άνθρωποι, οι εξωγήινοι ήθελα να πω) πέταξαν μακριά από τον εναέριο χώρο μας. Άλλωστε...ΟΥΦΟ υπάρχουν αρκετά στην επικράτειά μας, δεν χρειαζόμαστε ακόμη ένα...Κάποια στιγμή, το σκάφος τους φτάνει πάνω από την Σαουδική Αραβία.




- Κι εδώ έχουμε ενδιαφέρουσες συνθήκες για την εμφάνιση μορφών ζωής.



- Πράγματι. Τί είναι αυτό το κοπάδι εκεί κάτω;;




Το...κοπάδι δεν ήταν τίποτε άλλο από αλλαλάζοντες ιθαγενείς, οι οποίοι είχαν πάρει...πρέφα τον ιπτάμενο δίσκο και ούρλιαζαν: Αλλαχουακμπάρ, Αλλαχουακμπάρ!!!!!




- Πάμε να φύγουμε γρήγορα. Έτσι και προσγειωθούμε εδώ θα μας φάνε ζωντανούς!!



- Φύγαμε πάραυτα! Τί πρώιμες μορφές ζωής είναι αυτές!! Τούτοι δω χρειάζονται αρκετές χιλιάδες γήινα χρόνια εξελικτικής πορείας μέχρι να αντιληφθούν τους παλμούς μας και να υπάρξει έστω και μια στοιχειώδης επικοινωνία! Δεν ξανάρχομαι σε αυτό το ηλιακό σύστημα. Δεν ανήκει καν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία! Αυτά εδώ είναι...αχαρτογράφητα νερά!!




- Έχεις δίκιο. Δεν επιστρέφουμε εδώ δίχως πρώτα να ρωτήσουμε τους επόπτες. Τώρα όμως πείνασα. Πάμε να ρουφήξουμε λίγη ενέργεια να...στανιάρουμε! Από ότι μου λένε τα πεδία, η ζώνη του Ωρίωνα δεν είναι και τόσο μακριά. Θέλω να ξαναδώ αυτόν τον alpha υπεργίγαντα να γεμίσω ακτινοβολία!




Κάπως έτσι μας άφησαν μόνους. Όλοι έτσι κάνουν. Μέχρι λέει, να εξελιχθούμε. Το βλέπω κομματάκι δύσκολο! Να την βρούμε εξελιγμένα! Αφού παίρνουμε...ληγμένα!

Τα σέβη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails