α

α

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτη πόρτα...Αριστερά!


Ο Φρόυντ είχε πει κάποτε, ότι οι Ιρλανδοί είναι ανεπίδεκτοι ψυχοθεραπείας! Μάλλον, δεν είχε γνωρίσει τους Έλληνες!! Διότι πώς να χαρακτηρίσεις ένα λαό, όταν μόλις πριν λίγους μήνες ψήφιζε 63% ΟΧΙ στα μνημόνια ενώ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ψηφίζει για να τον κυβερνήσουν κόμματα, τα οποία…ψήφισαν μνημόνια;;!! 


Βεβαίως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Διότι, όταν μιλάμε για Ελλάδα μιλάμε για την χώρα της αριστερής μαφίας, όπου το χρήμα και οι σφαίρες…ρέουν άφθονες σε όσους δεν συμμορφώνονται. Αφήστε κατά μέρος το…μόρφωμα της 17 Νοέμβρη, η οποία θεωρείται πλέον...μαυσωλείο εγκληματικής δράσης και ρωτήστε τον μακαρίτη Σωκράτη Γκιόλια, ο οποίος τα έβαλε ανοιχτά μέσω του blog του με συγκεκριμένα συμφέροντα. Με συμφέροντα παγιωμένων μορφών εξουσίας, τα οποία μέσω των σαθρών τους ιδεολογημάτων απολαμβάνουν μιαν ιδιότυπη ασυλία μέσα στην Ελληνική κοινωνία, έχοντας οδηγήσει τους Έλληνες εν ομηρία τα τελευταία…40 χρόνια, ενώ μέσω μιας πλειάδας αριβιστών - οικονομικών ολιγαρχών - καναλαρχών με αριστερή ιδεολογία και…δεξιά τσέπη, έχουν…λοβοτομήσει τους πτωχούς (τω πνεύματι) πλην τίμιους Νεοέλληνες με αποτέλεσμα να δώσουν στις τελευταίες εκλογές 36% στον…νεοπράκτορα Τσίπρα! Εις βάρος ημών των...νεομαρτύρων!!


Ρωτήστε επίσης τα δυο παλικάρια-μέλη της Χ.Α., τα οποία δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Ν. Ηράκλειο από αυτό το αιμοσταγές, μαφιόζικο, παρακρατικό σύστημα εξουσίας και των οποίων ο φάκελος έχει κλείσει, οδηγώντας την υπόθεση του φρικώδους αυτού εγκλήματος στο αρχείο. Συνεπώς, η εν λόγω εθνομηδενιστική ηγεμονία της εγχώριας ψευτοαριστεράς, η οποία δεν ήταν ποτέ στην Κυβέρνηση αλλά είχε πάντα την εξουσία, φρονώ, πως είναι υπεύθυνη…τα μάλα για τον βάλτο, μέσα στον οποίον έχει υποπέσει η χώρα μας και δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Γράφοντας βάλτο θυμήθηκα…ποτάμια! Το μόνο θετικό των πρόσφατων εκλογικών συμπαραμαρτούντων (απόρροια των...αμαρτιών της κομματοκρατίας στην καμπούρα του Ελληνικού λαού, έτη και έτη) ήταν, ότι το ΠΟΤΑΜΙ έγινε...ρυάκι! Παρά τα...ριάλια του Μπόμπολα!!


Κατά τα άλλα μια από τα ίδια. Όπως είχα προβλέψει δίχως να έχω...κληρονομικό χάρισμα, οι τελευταίες εκλογές δεν εισέφεραν τίποτε το καινούριο, ως προς τον ρου της χώρας μας...ντουγρού για την άβυσσο! Αντίθετα κατέδειξαν, ότι το εκλογικό σώμα, όχι μόνο έχει μηδενικές αντιστάσεις αλλά ταυτόχρονα κατέχει υποδορίως και...μαγνητάκια, τα οποία έλκονται από τα ρευστά μέταλλα και τα λοιπά διάπυρα υλικά της κόλασης του...κέντρου της Γης!! Δηλαδή ο Νεοέλληνας, τυφλός τα τ' ώτα τον τε νουν τα τ' ομματα ει, κάνει...σάλτο μορτάλε μέσα σε ένα πηγάδι δίχως πάτο!! 


Αυτά παθαίνει, όποιος τοποθετεί τον (αν)εγκέφαλό του σε...νοητικά πλυντήρια, ακολουθώντας ευλαβικά αναλώσιμους ηγετίσκους και πολιτικούς πράκτορες-υβρίδια! Κατά συνέπεια, η...ύβρις έρχεται!! Όσο για τους μισούς Έλληνες, οι οποίοι δεν προσήλθαν στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, προφανώς θεωρούν, ότι το...φραπεδάκι και το μπανάκι αποτελούν...όπλα ολκής για να τα βάλλουν με το πανίσχυρο και διαβρωμένο ως το μεδούλι πολιτικό σύστημα. Εκτός κι αν πιστεύουν, ότι είναι πιο έξυπνοι από τον Αριστοτέλη, ο οποίος θεωρούσε ηλιθίους όσους αδιαφορούσαν για τα κοινά!!


Αφήνοντας τις εκλογές, τείνω να καταλήξω (δίχως να παίρνω...ληγμένα) ότι ο αυτοσκοπός (και ουχί...ακροθιγώς) και το πραγματικό νόημα της ζωής δεν είναι η λατρεία των εννοιών της ελευθερίας, ούτε της φιλοπατρίας, ούτε της αγάπης μα ούτε και η κατάκτηση της γνώσης!! Τίποτε από δαύτα!! Όλα αυτά, που μας έμαθαν στα σχολεία και με βάση, τα οποία γαλουχηθήκαμε (θέλω να πιστεύω) από τις οικογένειές μας είναι...τρίχες κατσαρές!! Ο αληθινός στόχος, που καλούμεθα να επιτύχουμε είναι το πώς θα αποφύγουμε τις πολεμικές συρράξεις!! 


Θέλει και ερώτημα;; Μα, το είπε και ο πρώην Πρωθυπουργός Σημίτης μέσα στην Βουλή αμέσως μετά τα Ίμια: "Μπράβο μας διότι κατορθώσαμε και αποφύγαμε τον πόλεμο!" Γι' αυτό άλλωστε δεν τολμούμε να επεκτείνουμε και τα θαλάσσια σύνορά μας (αλήθεια, έχει...σύνορα η θάλασσα) στα 12 ναυτικά μίλια, φοβούμενοι μήπως ισχύσει το περίφημο "casus beli", δηλαδή αιτία πολέμου, έτσι δεν είναι;; Αποτροπή πολεμικών συγκρούσεων λοιπόν και όλα τα άλλα είναι...απλώς οδοντόκρεμες!! 


Αυτό ξέρετε, θυμίζει λίγο το σύμφωνο...συμβίωσης με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και συγκεκριμένα την συμφωνία του μνημονίου. Συμφωνία να' ναι και ότι να' ναι!! Υπογράφουμε τα πάντα!! Το ίδιο άλλωστε ισχύει και με το...ισχύον πολίτευμά μας. (Ψευτο)δημοκρατία να υπάρχει και όλα καλά! Ανεξάρτητα εάν την παρούσα χρονική στιγμή αυτή η...καρικατούρα δημοκρατίας (για έρπουσα χούντα την λες) κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημία από όφελος στο έθνος και στην πατρίδα! Όπως έλεγε και ο...μέγιστος Βίκτωρας Μητρόπουλος παλαιόθεν: "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να...κάνουν σεξ!!" 


Η ταπεινότητά μου λοιπόν θεωρεί, ότι έκανε λάθος ο Ιωάννης Μεταξάς και μαζί του ολόκληρος ο Ελληνικός λαός την 28η Οκτωβρίου 1940, όταν πολεμήσαμε τους Ιταλούς, όπως επίσης υποπέσαμε σε...μείζον ολίσθημα, πολεμώντας τους κομμουνιστοσυμμορίτες έξι χρόνια αργότερα!! Το σωστό θα ήταν να τα παρατήσουμε όλα και να φύγουμε συν γυναιξί και τέκνοις, ως...πρόσφυγες για την Βόρεια Ευρώπη!! O tempora o mores!!
Τα σέβη μου. 



Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η ανοσία και η...ανουσία των εκλογών!



Για τους φίλους, που απορούν με την ιλαρότητα των γραφομένων μου το τελευταίο διάστημα καθώς και για το ακραίο χιούμορ μου χαρακτηρίζοντας το φαιδρό, έχω να πω, ότι αφενός δεν έχω συναντήσει κάποια...Φαίδρα λίαν προσφάτως και αφετέρου, ότι οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα! Μέτρα βεβαίως, όχι αντίστοιχα, με τα οποία οι...εθνοσωτήρες πολιτικοί μας τ(ρ)αγοι έσωσαν την χώρα!! Τώρα, που έγραψα πολιτικοί, κάποιοι με ρωτάτε γιατί ουδόλως…ησχολήθην κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με τις επικείμενες εκλογές, αρνούμενος να γράψω ούτε ένα...κείμενο!! Χμ, μάλλον διότι θεωρώ, ότι μολύνω το φυσικό μου…οικοσύστημα ασχολούμενος περαιτέρω με...μιαρούς!! Και επειδή δεν είμαι ο...Επιμενίδης για να τους ξορκίσω, για εμάς τους...ορκισμένους (και οργισμένους, παραφράζοντας τον Einstein) Βιολόγους, το φυσικό περιβάλλον είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και απόλυτα ταυτόσημο με την ίδια την ανθρώπινη φύση!! Εξάλλου, θεωρώ, ότι ευτελίζω τον ίδιο τον εαυτό μου εάν συνεχίσω να αναλώνομαι στα εγχώρια πολιτικά κατακάθια, γράφοντας πολιτικά άρθρα, όπως έκανα παλαιότερα, έως και λίγους μήνες πριν...


Παρόλα αυτά, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις τα τελευταία 5 χρόνια, (τουλάχιστον) τόσο μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, από το blog μου και από το facebook, όσο και μέσω της αρθρογραφίας μου σε εφημερίδες, να βάλλω και το δικό μου λιθαράκι στην αφύπνιση του...πάνσοφου Ελληνικού λαού, κρούοντας κώδωνες και...καμπάνες για το διακύβευμα των πολιτικών του επιλογών. Προσπάθησα με κάθε τρόπο, τόσο με πολιτικές και ιστορικές αναλύσεις όσο και μέσα από την σάτιρα να τονίσω και εν πολλοίς να υπερθεματίσω την κρισιμότητα των καταστάσεων για ολόκληρο τον Ελληνισμό και την αναγκαιότητα ανάληψης δράσης, από εμάς τους πτωχούς πλην τιμίους Νεοέλληνες, εν είδει εθνικού-απελευθερωτικού κινήματος, συμπλέοντας απόλυτα με το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος! Δυστυχώς, από ότι διεφάνη, ούτε Σύνταγμα μα ούτε και...συνταγματάρχες είναι ικανοί να απεγκλωβίσουν την χώρα από τον αέναο λήθαργο του εκλογικού σώματος, ο οποίος έχει εμ-ποτίσει μέχρι το...μεδούλι (με τον νέκταρ του ωχαδερφισμού) τον μέσο Νεοέλληνα ψηφοφόρο, αποστερώντας του κάθε ικανότητα για κριτική θεώρηση και ορθολογική ερμηνεία των γεγονότων, αποστερώντας του κάθε διάθεση για ελεύθερη σκέψη εδώ και 40 χρόνια...


Διότι ο πάνσοφος Ελληνικός λαός ήταν αυτός, που έδωσε λευκή επιταγή στον πράκτορα των Αμερικανών Ανδρέα Παπανδρέου (ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με εντεταλμένη αποστολή να συρρικνώσει το ΚΚΕ) για να διαλύσει ταμεία και κρατική μηχανή μα κυρίως για να διαβρώσει και να εκμαυλίσει την Ελληνική κοινωνία, ο πάνσοφος Ελληνικός λαός εξέλεξε τον εθνοπροδότη Σημίτη, ο οποίος σε συνεργασία με την Goldman Sachs, έναντι αδράς αμοιβής, μας έβαλε με πλαστά στοιχεία στην Ο.Ν.Ε. πουλώντας τον χρυσό της Ελλάδος και παίζοντας τον μόχθο των ασφαλισμένων Ελλήνων στο χρηματιστήριο, ο πάνσοφος Ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε τις τύχες του στον ρίψασπι Κώστα Καραμανλή, ο οποίος με την σειρά του...εμπιστεύτηκε για την διακυβέρνηση της χώρας τον Γιωργάκη Παπανδρέου παραδίδοντας του οικειοθελώς την εξουσία, ο πάνσοφος Ελληνικός λαός ψήφισε...λεφτά υπάρχουν και αντ’ αυτού είδε τον Τζεφρυ να μας βάζει στα μνημόνια, ο πάνσοφος Ελληνικός λαός, έχοντας μνήμη χρυσόψαρου, επέλεξε και απήλαυσε τον άπαξ προδότη πάντα προδότη Σαμαρά να...απελαύνει το αντιμνημονιακό του προσωπείο κάνοντας κωλοτούμπα ολκής για να...σωθεί η χώρα, την οποίαν οδήγησε στην οικονομική εξαθλίωση και στην διαιώνιση της υποτέλειας και του Αγγλικού δικαίου και τέλος ο πάνσοφος Ελληνικός λαός με τον...αυξημένο δείκτη διορατικότητας και πολιτικής Παιδείας, που τον διακρίνει, παρέδωσε τις τύχες της χώρας του στον...νεοπράκτορα Τσίπρα, ο οποίος εκτελεί κατά κεραία το σχέδιο αποδόμησης της Ελληνικής κοινωνίας (λαθρομετανάστευση) καθώς και την εφαρμογή των καινούργιων, επαχθέστερων μνημονίων, (με την μικρότερη δυνατή λαϊκή αντίδραση) τα οποία έχουν ως στόχο την δήμευση και...δέσμευση των ανεξάντλητων κοιτασμάτων του φυσικού ορυκτού μας πλούτου και την μετατροπή μας σε...ειδική οικονομική ζώνη, τουτέστιν δουλοπαροικία!!!
 

Δυστυχώς, αν και Βιολόγος δεν μπορώ να κάνω κάτι για την αποτροπή της μετάλλαξης στο DNA του Έλληνα, ο οποίος από ένα έθνος πανθήρων του παρελθόντος, έχει τώρα μετατραπεί σε ένα λαό προβάτων!! Από πολίτης-οπλίτης έχει μεταμορφωθεί σε νεοραγιά!! Δεν μπορώ να κάνω κάτι, ούτε καν να ονοματίσω έναν λαό, ο οποίος ενώ βιάζεται κατ' εξακολούθηση εδώ και τόσα χρόνια, αντί να αντιδράσει, όπως ο εξ' αίματος πρόγονος του Οδυσσέας και να τιμωρήσει τους μνηστήρες των δεινών του, (πολιτικάντηδες και οικονομικούς ολιγάρχες) επιβάλλοντας την Νέμεσι και παίρνοντας πίσω τον οίκο της πατρίδας του, αντ' αυτού έχει...εμβαπτισθεί σε ένα κοκτέιλ φόβου, ανευθυνότητας και αναβλητικότητας!! Δίχως ίχνος φιλοτίμου!! Προφανώς, η Ελληνική κοινωνία βρίθει κομματόσκυλων και...ατομικών εραστών!! Κατά συνέπεια, ο σαρκασμός, είναι η ορθότερη αντιμετώπιση για τα Ελληνικά, πολιτικά τεκταινόμενα, αρμόζουσα και ταυτιζόμενη πλήρως με την υπάρχουσα πολιτική (α)παιδεία του Νεοέλληνα!!
 


Το χιούμορ και η ειρωνεία είναι η καλύτερη...περιβαλλοντική μέθοδος διαχείρισης των λυμάτων της βρώμας, που αποπνέει η ψευτοδημοκρατία μας! Μπορεί παλαιόθεν, πράγματι η ψήφος και το βόλι να ήταν φτιαγμένα από το ίδιο μέταλλο, όπως είχε πει ο μεγαλύτερος στρατηγός της σύγχρονης ιστορίας, ο Ελληνικής καταγωγής (εκ Μάνης) Ναπολέων Καλομερος, (Buonaparte) παρόλα αυτά στις μέρες μας, η αρπαγή της...ωραίας ψήφου δεν είναι τίποτε άλλο από μια καλοστημένη βιομηχανία χονδροειδούς απάτης στις πλάτες των Ελλήνων, οι οποίοι, ως άλλοι νεομάρτυρες ανέχονται τις ψευδείς εξαγγελίες, τουτέστιν κοροϊδίες από τους...νεοπράκτορες ξένων συμφερόντων, εγχώριους πολιτικάντηδες!! Στο σημερινό νεοραγιαδικό κράτος του Ελλαδιστάν, το να πιστεύει κανείς, ότι οι εκλογές θα δώσουν λύση στα προβλήματα του τόπου αποτελεί όχι μόνο ουτοπία αλλά...απάτη μεγαλύτερη και από αυτή του νερού του Καματερού!! Χμ, ίσως το εν λόγω ύδωρ να απετέλεσε τον υδροφόρο ορίζοντα για τον τροφοδότη βόθρο (συγγνώμη για τις πήγες ήθελα να πω) του κόμματος του Ποταμιού!! Μάλλον, γι αυτό μας πήρε το ποτάμι...



Από την στιγμή λοιπόν, που το εκλογικό σώμα δεν είναι έτοιμο και αποφασισμένο να επιφέρει την κάθαρση με οποιοδήποτε τίμημα, γκρεμίζοντας μια (υπό τον μανδύα της διεφθαρμένης ψευτοδημοκρατίας μας) στυγνή χούντα πολιτικών και οικονομικών νταβατζήδων, οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει με βάση την ετυμηγορία του δεν θα έχει καμίαν απολύτως σημασία. Οι εκλογές είναι μηδενικής ουσίας, οδηγώντας τον Ελληνικό λαό σε κατάσταση...ανοσίας, εμβολιάζοντάς τον με την απατηλή ψευδαίσθηση, ότι θα αλλάξει κάτι δίχως να γίνεται απολύτως τίποτε. Στην παρούσα φάση,  όποιο κόμμα και αν κατακτήσει την αυριανή εκλογική πρωτιά, εν τέλει θα προκύψει μια...ωραιότατη Οικουμενική Κυβέρνηση, σύμφωνα με τις επιταγές των αλλότριων δανειστών μας για την...σωτηρία της πατρίδος μας, βεβαίως βεβαίως!! 



Στο δε ερώτημα, που ενδεχομένως θα θέλατε να θέσετε, γιατί δηλαδή να μην είμαστε έτοιμοι να...καθάρουμε, θα απαντούσα, ότι ίσως να μην είμαστε ακόμα αρκετά έτοιμοι για να καθαρθούμε!! Διότι...προαπαιτούμενο για την κάθαρση αποτελεί η αυτοκάθαρση!! Αλλά δυστυχώς, η Ελληνική κοινωνία κατά ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της έχει σαπίσει δημιουργώντας ισχυρά, σχεδόν άθραυστα αποστήματα, εκφράζοντας την μετάλλαξη σε...τερατογένεση!! Συνεπώς, όπως αρέσκομαι να γράφω, σήμερα στην χώρα μας, οι μισοί Έλληνες είναι...μισέλληνες!! 



Ως εκ τούτου, στην αδήριτη ανάγκη να...δείρουμε τους γραικύλους πολιτικάντηδες, η σάτιρα είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης και απογύμνωσής τους, ευτελίζοντας κάθε πτυχή της γλοιώδους ύπαρξης τους και της...γονυπετούς στάσης τους (στάση στα τέσσερα). Μήπως επιτέλους κάποια στιγμή ξυπνήσουν και οι κοιμόμενοι συμπατριώτες μας. Τα σέβη μου...



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails