α

α

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Αντιρατσιστικές (φρ)ουτοπίες και πραγματιστικές αλήθειες!


Μια πάνσοφη αλλά και πανάρχαιη Ελληνική παροιμία λέει: «Συνήθως, όποιος ομιλεί περί ηθικής είναι ο πιο ανήθικος!» Αυτή η υποκριτική λογική γίνεται...καραμπινάτα εμφανής στην σημερινή μας κοινωνία, με την παρουσία των αυτοαποκαλούμενων αντιρατσιστών, οι οποίοι κόπτονται (κόβουν...φλέβες αλλά όχι τις δικές τους) υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Προάγοντας τον πολυπολιτισμικό, ομογενοποιημένο ανθρώπινο...κιμά, που εισέρρευσε στην χώρα μας έτη και έτη, αλλοιώνοντας και ισοπεδώνοντας την Ελληνική κοινωνία, προφανώς αγνοούν, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος φυλετιστής από τον Θεούλη και την φυσική νομοτέλεια ή όπως λέμε στην Βιολογία, την Φυσική Επιλογή!

Ως Βιολόγος λοιπόν, έχω ιεράν υποχρέωση να θυμίσω σε αυτά τα…φρούτα τι εστί βερύκοκο, (μπαρντόν, φυλή εννοούσα) αν και πολύ καλύτερα από την αφεντιά μου, ορίζει τις έννοιες της φυλής, του έθνους και της πατριάς, ο πρώτος διδάξας, ο γίγαντας της διανόησης Αριστοτέλης στα «Φυσικά» του. Οι ανθρώπινες φυλές λοιπόν, δεν είναι τίποτε  άλλο από πληθυσμούς ανθρώπων με ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά και σωματικές αναλογίες, που είναι το αποτέλεσμα των διαφορετικών συχνοτήτων σε πολλά γονίδια (ως συχνότητα γονιδίου ορίζουμε την αναλογία με την οποίαν εμφανίζεται ένα γονίδιο μέσα σε έναν πληθυσμό) αλλά και των προσαρμοστικών διεργασιών στις φυσικές, περιβαλλοντικές συνθήκες ενός τόπου! 

Παράδειγμα 1: Το μαύρο χρώμα των...μαύρων, που δεν φεύγει όχι με σαπούνι αλλά ούτε με...άσπρη πέτρα ξέκσασπρη, οφείλεται στην μεγαλύτερη συγκέντρωση μελανίνης, την οποίαν εκκρίνει ο οργανισμός τους για να προστατευτεί από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία των περιοχών κοντά στον Ισημερινό. Ομοίως, τα μακριά άκρα των τροπικών πληθυσμών και τα κοντά των βορείων (Εσκιμώων) όπως επίσης και η κατανομή του λίπους, μπορούν να εξηγηθούν ως προσαρμογές, οι οποίες ρυθμίζουν τις θερμοκρασιακές σχέσεις και ανταλλαγές με τον περιβάλλον. Παράδειγμα 2: Ο (κατά μέσο όρο) μειωμένος δείκτης ευφυΐας των νέγρων, οφείλεται εκτός των συμβαλλόντων γονιδίων και στις κλιματολογικές συνθήκες της τροπικής ζώνης, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν στην λεκάνη της Μεσογείου, συνθήκες που ευνοούν τα...μάλα την συνθετική ικανότητα της νόησης και την ανάπτυξη πολιτισμού. Αυτό, ίσως αποτελεί και το πιο τρανταχτό παράδειγμα, το οποίο εξηγεί γιατί το λίκνο του πολιτισμού είναι ο Ελλαδικός χώρος και…ουχί η Αφρική (Αφροκεντρική θεωρία) ή οι στέπες της Σιβηρίας!  (ΙνδοΕυρωπαϊκή θεωρία)

Προχωρώντας περαιτέρω, μπορούμε με ασφάλεια να θεωρήσουμε, ότι η πνευματική ανωτερότητα ή κατωτερότητα ενός έθνους ή μιας φυλής, τεκμαίρεται από τα πολιτιστικά του (της) επιτεύγματα. Τον πολιτισμό των νεγροειδών τον…θαυμάζουμε καθημερινά, όπου ακόμη και σήμερα τρώει ο ένας τον άλλον! Όσο για τους ΙνδοΕυρωπαίους, (η ΙνδοΕυρωπαϊκή θεωρία αποτελεί μια αποκλειστικά και μόνο γλωσσολογική θεωρία) το μόνο που έχω να δηλώσω γι' αυτή την φυλή...φάντασμα είναι, ότι όποιος μου φέρει ένα απομεινάρι του πολιτισμού τους, ένα ΙνδοΕυρωπαϊκό άγαλμα για παράδειγμα, εγώ θα κάτσω να…του ζητήσω συγγνώμη! Σε προηγούμενο άρθρο μου, παραθέτω όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία…ξεβρακώνουν τους λεγόμενους ΙνδοΕυρωπαϊστές, αποκαλύπτοντας μια από τις μεγαλύτερες απάτες του 20ου αιώνα. http://biocosmology.blogspot.gr/2009/09/blog-post_17.html

Μιλώντας για πολιτισμούς και…απολίτιστους, ο Καθηγητής Κλασσικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Βίκτωρ Ντέιβις Χάνσον, ένας εκ των δύο συγγραφέων του βιβλίου «Ποιός σκότωσε τον Όμηρο», εξέφρασε την απορία, γιατί ο πολιτισμός των λευκών (των Καυκασίων δηλαδή) κυριάρχησε στον πλανήτη. Στην συνέχεια, άρχισε να εξετάζει κάποιες πιθανές απαντήσεις. Μήπως διότι οι λευκοί είναι πιο δυνατοί; Όχι βέβαια. Μήπως επειδή είναι πιο έξυπνοι; Όχι απαραιτήτως. Μήπως επειδή είναι υπέρτεροι πληθυσμιακά; Κατά καμία περίπτωση. Τότε τί συνέβη; Ποιος ακριβώς είναι ο λόγος, που επεκράτησε ο τρόπος ζωής τους σε ολόκληρο τον πλανήτη; Σύμφωνα λοιπόν με τον Χάνσον, οι λευκοί έγιναν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού παγκοσμίως διότι πολύ απλά.....σκότωναν πιο καίρια και πιο αποτελεσματικά! Και ποιους νομίζετε, ότι είχε στο μυαλό του ο καθηγητής όταν κατέληγε - για τον τρόπο με τον οποίον.....κατέληγαν, οι υπόλοιπες φυλές - σ’ αυτό το συμπέρασμα; Στην Σπαρτιάτική φάλαγγα. Την τελειότερη πολεμική μηχανή του κόσμου, όπως την αποκαλεί αυτός αλλά και τόσοι άλλοι έγκριτοι ιστορικοί. Διότι οι πρόγονοί μας, ιδιαίτερα δε οι Δωριείς, είχαν αναγάγει την τέχνη του πολέμου σε επιστήμη.
 



Όλα τα παραπάνω τα έγραψα...ουχί για να αποδείξω την νοητική και πολιτισμική ανωτερότητα ημών των Καυκασιοειδών και δη της Ελληνικής φυλής (δεν νομίζω να χρειάζεται η δική μου συνδρομή για κάτι τέτοιο) αλλά για να καταδείξω το μέγεθος της υποκρισίας αρκετών ασχέτων, μισελλήνων, (κατά τα άλλα όμως ψευτοφιλανθρώπων) οι οποίοι εάν είχαν την δυνατότητα θα γίνονταν οι στυγνότεροι ρατσιστές...ever με κάθε έννοια του όρου! Θέλετε να προχωρήσω και παρακάτω; Αντέχετε μια μεγάλη αλήθεια; Ε λοιπόν, δεν υπάρχουν χειρότερης μορφής ρατσιστές από τους νεγροειδείς! Και δεν ομιλώ μόνο εναντίον των λευκών. Καθημερινά, από τότε που απέκτησαν την ανεξαρτησία τους, σφάζονται μεταξύ τους...ποικιλοτρόπως! Ομάδες μιας συγκεκριμένης φυλής στήνουν ενέδρες σε πληθυσμούς αντιπάλου φυλής με σκοπό να την εξολοθρεύσουν και τούμπαλιν! Οποίος επισκεφθεί την Αφρική θα διαπιστώσει του λόγου το αληθές! Αλλά ξέχασα! Τις εν λόγω συνωμοσιολογίες, τις διαδίδει  η αφεντιά μου διότι είμαι...ρατσίστα του κερατά! Ίσως γιατί τώρα τον Χειμώνα απώλεσα το…Καλοκαιρινό μου μαύρισμα!

Σοβαρευόμενος, ας ξεχάσουμε τις ανοησίες περί φασισμού και ρατσισμού, που παπαγαλίζουν τα media και τα συμφέροντα τα οποία εκπροσωπούν και ας επικεντρωθούμε στον Γολγοθά του Ελληνικού λαού! Ο αείμνηστος Αμερικανός πρωτοπυγμαχος Τζάκ Ντεμπσι είχε πει το εξής: «Στο ρινγκ, ο πρωταθλητής επιβάλλεται να σηκωθεί ακόμα και όταν δεν μπορεί!» Δοκιμάστε να κάνετε την συγκεκριμένη αναγωγή (δείτε το ως μεταφορά) στην Ελληνική κοινωνία. Ο πρωταθλητής Ελληνισμός, εκείνος δηλαδή ο πολιτισμός, ο οποίος μπόλιασε και μετελαμπάδευσε την γνώση σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, (όχι γιατί το λέω εγώ αλλά διότι το αποδεικνύουν οι ιστορικές μαρτυρίες και τα αρχαιολογικά ευρήματα) δεν είναι απλώς στα σχοινιά αλλά έχει πέσει τάβλα! Βρίσκεται ίσως στην πιο δύσκολη φάση της ιστορίας του! Οι αιτίες; Πλείστες όσες! Προσωπικά, φρονώ, ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της απουσίας Ελληνικής Παιδείας από εμάς τα τέκνα του αλλά αυτό αποτελεί αντικείμενο μιας άλλης κουβέντας.

Ο Ελληνισμός λοιπόν, ενώ είναι κάτω και κυλιέται στα...πατώματα, αδυνατεί να σηκωθεί! Ίσως διότι την συγκεκριμένη περίοδο της ιστορίας μας κυριαρχούν οι Εφιάλτες, ίσως πάλι διότι έχουν πληθύνει τα βολεμένα κομματοσκυλα και οι νοητικοί...αυνάνες, (η απουσία της Παιδείας που λέγαμε πριν) ειλικρινά δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Αντίθετα, αυτό που έχει σημασία, είναι να καταφέρει να σηκωθεί και να ορθοποδήσει! Διότι είναι Πρωταθλητής! Διότι Ελληνισμός σημαίνει ο εξανθρωπισμός όλων των φυλών του κόσμου και η εξύψωση της συνείδησης της ανθρωπότητας! Διότι εάν δεν αγαπήσεις πρώτα το έθνος σου και την φυλή σου, εάν δεν «μιλούν»οι πρόγονοί σου μέσα στο ίδιο σου το αίμα, τότε δεν μπορείς να αγαπήσεις κανέναν από το ανθρώπινο είδος! Δεν θα μπορέσεις ποτέ να γίνεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ!  Τα σέβη μου.






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails