α

α

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Α-τακτο δελτίο!



Δράττομαι της ευκαιρίας, να απο-καλύψω, ότι σύμφωνα με από-λυτα διασταυρωμένες πηγές (υδάτινες μάζες διασταυρώνονται στο δέλτα του Αλφειού και εν συνεχεία στον...Άλφα) το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο της Χρυσής Αυγής με τεχνολογία Στελθ για να μην ανιχνεύεται, είναι υπεύθυνο και...υπότροπο (δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο) για τον μεγάλο σεισμό, ο οποίος έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στην Κρήτη! (Ψευδο)μάρτυρες ορκίζονται, ότι είχαν μαζί του οπτική επαφή (τρίτου και τέταρτου τύπου, απαγωγές και χιτλερικά, σεξουαλικά όλο...νάζι βασανιστήρια) και εν συνεχεία το είδαν να κατευθύνεται προς Ισραήλ μεριά, μέρα μεσημέρι αλλά χωρίς την...Μαίρη! 


Διάφοροι κύκλοι, τετράγωνα και πολύεδρα (τα οποία ως γνωστόν...εδρεύουν στα δημοκρατικά Τουρκοκάναλα MEGA, AN1 και Alpha) εικάζουν και...δικάζουν, ότι πρόκειται για κίνηση αντεκδίκησης εκ μέρους της Χρυσής Αυγής (η οποία εδώ που τα λέμε, τους κάνει να βγάζουν την...χρυσή) σχετικά με τα συγχαρητήρια και τα...συχαρίκια, που έδωσαν Εβραίοι και Αμερικανοί στον Πρωθυπουργό μας Αντώνη Σαμαρά για την εξ-άρθρωση (του γύρισαν τα γόνατα από το σκύψιμο και το...γλύψιμο) της εν λόγω εγκληματικής συν-μωρίας! Σύμβουλοι του Πρωθυπουργού πάντως, ανέφεραν, ότι οι νεοναζί κατάφεραν μια τρύπα στο νερό, (μα το νερό γλυφό) καθότι ο κ. Σαμαράς τον αισθάνεται από εξήμισι και πάνω! Το μέγεθος του Εγκέλαδου, φυσικά! Συνεπώς, μιαν ακόμη φασιστική προσπάθεια εκτροπής και εντροπής (όχι...εντροπίας, καλέ) της δημοκρατίας, απέτυχε παταγωδώς! Η Παταγονία (συγγνώμη, η δημοκρατία, ήθελα να πω) θα νικήσει!  

Και αυτό, διότι αποτελεί την συνήθεια, που έγινε ρουτίνα! Άλλοι λοιπόν στο βάθος της ρουτίνας και άλλοι στο βάθος της…κουρτίνας! Όπως η ταπεινότητά μου. Αναγκάζομαι να...καλύπτομαι αφού με κατά-σκοπεύει ο γείτονας! Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ντε! Επειδή δηλώνω αντιμνημονιακός! Μου ετοιμάζουν το...μνήμα αλλά ο λαός θα μου κάνει μνημείο! Όχι το κόμμα του Καρατζαφέρη, ρε παλικάρια! Εκεί ανήκα παλιά! Τώρα ανήκω...αν είχα οίκο δηλαδή διότι κατοικοεδρεύω σε έναν...σκυλοπνίχτη και μετακινούμαι διαρκώς για να μην εντοπίζομαι! Ακριβώς! Εντός μιας...οπής! Θαλασσίας! Και μάλιστα χελώνας! Το σκάφος μου είναι τόσο αργό, που πλέει ωσάν χελώνα! Και η αφεντιά μου...πνέει τα μένεα! Δράμα σας λέω! Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μου για να αποφύγω την σύλληψη! Και μετά πήγα στην Πτολεμαΐδα.  

Ως λάτρης (και φα τέσσερις) της αρχαιολογίας, έψαχνα να βρω έναν...Πτολεμαίο για να μου αποκαλύψει τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου! "Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος", τον ρωτώ. "Όχι πλέον", μου απαντάει ο στρατηγός λυπημένος! "Αυτοκτόνησε πρόσφατα διότι δεν μπορούσε να βλέπει άλλο την καταστροφή της Ελλάδος! Να, εκεί κάτω τον θάψανε", μου λέει δακρυσμένος και μου δείχνει την Βουλή! Τελικά, το εν λόγω μέρος (όπως λέμε πάω στο...μέρος, στο αφοδευτήριο δηλαδή) δεν είναι πλέον τόπος ούτως ώστε κάποιος να μπορέσει να ασκήσει το περίφημο"τις αγορεύειν βούλεται!". Πρώτον, διότι οι...αγορές είναι ακόμα κλειστές και δεύτερον επειδή στην Βουλή έχουν συγχρωτιστεί και...συγχρονιστεί όλα τα κατακάθια της Ελληνικής κοινωνίας, όλα τα χείριστα λαμόγια της εποχής! Ούτε ο...Μπρους Λη δεν θα έβγαζε άκρη με δαύτους! 




Το λοιπόν, ερωτώ: Μήπως θα έπρεπε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του μεγίστου των Ελλήνων, όταν του ζητήθηκε να λύσει τον Γόρδιο δεσμό, ως καταλληλότερο τρόπο αντιμετώπισής τους;; Ότι δεν λύνεται κόβεται! Τί λέτε;; Pas mal... 




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails