α

α

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Είμαστε (είστε, είναι) ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Πριν λίγες ημέρες είχαμε τα Helloween, την νύχτα με τις μάσκες ενώ πριν δύο νύχτες στην Βουλή των Ελλήνων εορτάσαμε την νύχτα με τους...μασκαράδες!! Πάντως, αν και Βιολόγος, ώρες ώρες δεν μπορώ να κατανοήσω αυτό το...μπαγάσικο γονίδιο της φυλής! Εδώ η επιστήμη σηκώνει ψηλά...χέρια και πόδια! Γιατί πουλάκια μου (πουλάκια μεταφορικά, βόδια κυριολεκτικά) ωρύεστε και...φωνασκείτε (όπως λέει και ο Μεϊμαράκης) αναφανδόν από προψές το βράδυ;; Γιατί πνέετε τα μένεα, σπριντάροντας πιο γρήγορα και από τον παλαιό Ιταλό σπρίντερ...Πιέτρο Μενέα, ωσάν να έβαλαν νέφτι στον πισινό σας;; Δεν γνωρίζατε, ότι τα μέτρα θα περνούσαν και τώρα θα τρέχετε...χιλιόμετρα;; 

Σεις δεν ήσασταν που νομιμοποιήσατε το Καλοκαίρι το διαγραφόμενο αυτό έγκλημα εναντίον του Ελληνικού λαού;;; Σεις δεν ήσασταν, που αφήσατε να ψηφίσουν μόνο οι...αυνάνες και τα κομματόσκυλα της Ν.Δ. και του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. ενώ η αφεντιά σας προτίμησε να κάνει χαλαρά το μπανάκι της στα πέριξ;;; Σεις δεν ξαναβγάλατε τους τρικομματικούς και τους τρίχρωμους σύγχρονους κλόουν και γέλασε πάλι και το...ποικιλόχρωμον ερίφιον;;; Τί κράζετε λοιπόν στεντορείως και εκκωφαντικώς, ωσάν τα...μαύρα κοράκια του ποιητή Φανφάρα;; Τώρα λοιπόν ΤΟΥΜΠΕΚΙ, τραβώντας το κουπί!! 

Έμαθα μάλιστα λίαν προσφάτως, (δεν δύναμαι να αποκαλύψω την πηγή μου με τέτοια λειψυδρία) από συν-δεσμο εντός του Κρατικού Μηχανισμού, (είναι πράκτορ, έχει πρακτορείο ΟΠΑΠ εδώ παρακάτω) ότι μελετάται η άρση, όχι πλέον του παγώματος των πλειστηριασμών αλλά των δανεισμών! Των δανεισμών των σωμάτων σας, σύμφωνα με έναν αρχαίο νόμο του παμμεγίστου νομοθέτη Δράκωντα, στην αρχαία Αθήνα! Πού τον ανεκάλυψαν τώρα αυτόν τον νόμο, θα σας γελάσω! Προφανώς έκαναν ανασκαφές στα...τέσσερα επί μέρες! Όπως και να χει, με τον εν λόγω νόμο του δανεισμού σωμάτων, επιτέλους θα δείτε και σεις χαρά στα σκέλια σας...

Πάντως μεταξύ μας, οι όποιες αντιδράσεις σας δεν αποτελούν απόρροια...μεταμελείας για τις τόσες πολιτικές σας αμέλειες και οι κραυγές σας δυστυχώς είναι μόνο...κορακίσιες, που έχασαν το θήραμα και ουχί κραυγές αγωνίας και αγανάκτησης για το τέλμα, στο οποίο βυθίζεται ο τόπος! Αντιδράτε λοιπόν...τοιουτοτρόπως διότι πολύ απλά σας έκοψαν τον (όποιο) μισθουλάκο σας και σας εξοβέλισαν από το όποιο...βολεματάκι είχατε, σε ένα ατέρμονο πελατειακό αλισιβερίσι μεταξύ υμών και της εκάστοτε πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας, που ρήμαζε τον τόπο έτη και έτη! Κάνετε σαν το μωρό, που του πήραν το γλυφειτζούρι του!! Δεν έχετε ούτε την πολιτική (κανονικά θα έπρεπε να γράψω Ελληνική) Παιδεία ούτε το ηθικό ανάστημα για να ξεσηκωθείτε εξ αιτίας της αποσύνθεσης του Ελληνικού Έθνους, τόσο πνευματικά όσο και βιολογικά, με τον επερχόμενο εκφυλισμό του γένους μας ελέω λαθρομετανάστευσης και συνεχώς αυξανόμενης υπογεννητικότητας!! It sounds...Greek to you, που λένε και στο χωριό μου!

Γι αυτό λοιπόν, σταματήστε την μουρμούρα και ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ! Και εν συνεχεία, πάρτε κι ένα πιστολάκι...(και δεν εννοώ αυτό για τα μαλλιά...)

                                                 

            Όντως, είστε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ!!                                          

   



                                               

(Οι σκέψεις μου αυτές δεν αποτελούν αιχμή για κανέναν προσωπικά αλλά απευθύνονται στον μέσο Έλληνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails